Faurecia România dă startul la angajări!

06 Iul 2021

Începând cu luna iunie 2021, Faurecia România a demarat campania de recrutare pentru a sprijini planurile de creștere ale grupului francez în industria automotive.

Angajații companiei s-au mobilizat pentru a-și alege noii colegi, fiind prezenți în cele trei centre de recrutare amplasate în Squarul Mircea cel Bătrân, Piața Nord și Hermes.

Implicarea și interesul față de comunitatea vâlceană au fost recunoscute prin sprijinul voluntarilor de la Asociația Smile, aducând forțe proaspete sloganului „Vino în echipa Faurecia!”.

Prin această campanie, Faurecia reamintește beneficiile oferite. Pe lângă faptul că nu este necesară experiența, angajații beneficiază de instruire la locul de muncă, vârsta nu are o limită, toți cei interesați sunt așteptați pentru o nouă provocare, pentru că salariul crește treptat, în funcție de vechime și de complexitatea postului de lucru. De mare interes pentru posibilii candidați a fost si beneficiul transportului - gratuit atât în Vâlcea, cât și pe o rază de 93 km. în jur.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...