AȚI VĂZUT-O? Femeie căutată de familie și polițiști

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unei femei din orașul Horezu, plecată voluntar de la domiciliu în noaptea de 1 iulie a.c.

La data de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că sora sa, POPESCU Mariana, domiciliată în orașul Horezu, născută la data de 05.01.1955, a plecat de acasă în noaptea de 1 iulie și nu s-a mai întors. Bărbatul a precizat că este posibil ca femeia să se deplaseze către municipiul Timișoara.

Persoana în cauză are o înălțime de 1,65 m, greutate 55 de kilograme, păr tuns scurt, vopsit blond, nas drept, ochi căprui, gură mică.

La momentul dispariției, femeia purta geacă de culoare bleumarin, o bluză albă, pantaloni tip bermude albi, un batic alb, iar în picioare pantofi sport albi.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul de urgență112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...