BREZOIUL LUMII: In memorian Adi Bărar, un regal de zile mari!

06 Iul 2021
BREZOIUL LUMII: In memorian Adi Bărar, un regal de zile mari! foto FB Mihai Razvan Mugescu

A fost un week-end incendiar la Brezoi, la Summer Camp Brezoi 2021. Un eveniment deosebit și emoționant deopotrivă a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Brezoi, în cadrul festivalului Mentor Rock Gathering „In Memoriam Adi Bărar”.
Cargo, dar și organizatorii, și-au propus să aducă un omagiu artistului timișorean care s-a stins din viață în luna martie a acestui an. Au fost momente minunate pentru a celebra viața și spiritul celui care a fost și va rămâne un simbol al rockului romanesc - Adi Bărar.

Pe scenă, pentru a încinge atmosfera au urcat vineri, 2 iulie a.c. Phoenix, Trans-Expres și CiviC RebelS. Sâmbătă a fost momentul celor de la Iris, Cristi Minculescu, Valter & Boro, urmați de Trooper și Moise. Duminică, pe scenă au urcat Cargo, Compact Paul Ciuci și Adi Bărar Band, alături de invitați speciali.


Organizatorii acestui eveniment au fost Asociația Mentor Rock și Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...