FOTO. ACCIDENT MORTAL la Milostea. S-a intervenit cu elicopterul

Sursa video: facebook.com/Alexandru Olaru

UPDATE: În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. În urma impactului au rezultat 5 victime: doi bărbați de 35 și respectiv, 23 de ani, doi copii de 18 ani și 4 ani, și o femeie în vârstă de 64 de ani. Din păcate, la sosirea echipajelor de intervenție bărbatul în vârstă de 35 de ani nu prezenta semne vitale.

********

Echipajele de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea a două persoane și acordarea primului ajutor calificat pentru alte 3 persoane, în urma producerii unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut pe DN 67 în localitatea Milostea, la limita dintre județele Gorj și Vâlcea.

Ajunși la fața locului paramedicii au constatat că e vorba de 5 victime dintre care: un adult decedat, doi copii cu diverse traumatisme, o femeie, bunica,  cu atac de panica, un adult cu traumatism de coloana.

La locul intervenției a plecat și un elicopter de la Craiova, pentru a transporta un copil în vârstă de 4 ani, care se afla în mașină.
Persoanele au fost descarcerate.

La fața locului au acționat 1 ASAS de la Horezu, 1 SMURD Băile Govora, 1 ASAS și 1 SMURD de la GI Grădiștea, 1 descarcerare si 1 SMURD de la GI Rm. Valcea, 3 SAJ de la Horezu, 1 SMURD si 1 ASAS de la Novaci, 2 SAJ de la Gorj, ne informează reprezentanții ISU Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...