MARIAN LAZĂR: 3 moțiuni simple împotriva miniștrilor USR PLUS și o moțiune de cenzură împotriva Guvernului!

25 Iun 2021
I-au reproșat lui Vlad Voiculescu că nu a rezolvat în 30 zile ce au stricat PSD-iștii în 30 ani în sistemul de sănătate, Claudiu Năsui era criticat că a oprit numirile pe pile în CA-uri, iar Cristian Ghinea că a reușit să trimită la Comisia Europeană cel mai ambițios plan economic al României din istorie.
Astăzi PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului plină de fake news-uri.
Din prima zi de mandat, acest Guvern și-a asumat reforme și a început aplicarea lor prin transparentizare, depolitizare și profesionalizare, adică exact opusul a tot ceea ce PSD a făcut în anii în care s-a aflat la guvernare.
Printre aceste schimbări se numără și reforma companiilor de stat, căpușate până acum de pile, relații și clientela de partid a PSD. Cum să nu fie deranjat PSD când numirile în funcții publice au început să fie făcute pe bază de concurs, cu toate CV-urile la vedere?
Cum să nu fie deranjat PSD când Claudiu Nasui, de exemplu, a publicat toate contractele încheiate de Ministerul Economiei cu statul sau când Cătălin Drulă a destructurat mafia de la Metrou și a deblocat proiecte de infrastructură vitale? Sau când Stelian Ion a propus desființarea SIIJ?
Cum să nu își dorească PSD să plece acest Guvern când Ioana Mihăilă a scos la concurs posturile de directori DSP, unele dintre renumitele feude ale baronilor PSD? Sau când Ciprian Teleman a inițiat procedurile pentru digitalizarea administrației?
Toate schimbările spun un singur lucru: adio, corupție!
Acest Guvern a definitivat, în urma muncii depuse de Cristian Ghinea și Dan Barna, cel mai ambițios plan de dezvoltare a României, prin care țara noastră va primi peste 29 de miliarde de euro pentru a finanța investiții și reforme structurale.
Din nou, spaima PSD că România va avea, în sfârșit, spitale noi, școli fără WC-uri în curte și care nu cad peste copii, drumuri și autostrăzi decente, fără licitații trucate, o administrație eficientă, fără birocrație și fără oameni puși de partid și un stat digitalizat care să nu mai permită defrișările ilegale.
Mesajul nostru pentru PSD rămâne același: nu ne vom opri! Continuăm #RevoluțiaBuneiGuvernări.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...