ULTIMUL LOC! Tu joci unul din cele mai importante roluri într-o companie!

24 Iun 2021

Da, ai auzit bine, tu viitorule Inspector Resurse Umane, pentru că de tine depinde buna relaţionare dintre angajat si angajator, formarea unei echipe dedicate si complete şi odată cu ele, indeplinirea şi depăşirea obiectivelor financiare propuse in cadrul companiei.

Vino să inveţi cum să-ţi coordonezi cȃt mai eficient echipa şi munca, să stăpȃneşti legislaţia ce reglementează activitatea unui inspector resurse umane sau să utilizezi ca un expert, aplicaţia REVISAL şi de unde poţi invăţa mai bine decȃt de la specialiştii de top din domeniu!

PROFESIONAL NEW CONSULT , iţi propune un curs de Inspector Resurse Umane şi iată cȃteva din lucrurile ce urmează să le aprofundezi :
- codul Muncii şi ultimele modificări ale acestuia;
- REVISAL, mod de completare și transmitere, conform ultimei actualizări, HG 500/ 2011;
- modele documente si modalități de completare a acestora;
- legea dialogului social;
- negociere contract colectiv de muncă, întocmire Regulament Ordine Interioară, fișe de post;
- legea pensiilor și legea șomajului actualizate;
- salarizarea ;
- drepturile salariale ce decurg din contractul individual de muncă;

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute in România si UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. 

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,
email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
telefoane : 0765.708.877, 0748.333.777
Sau la sediul firmei din : Ramnicu Valcea, str. Calea lui Traian, nr. 160, bl. 21, scara B, etaj 1, camera 5, jud. Valcea (complex Nord, deasupra bancii Raiffeisen)- birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :
Curs Contabilitate
Curs Cadru Tehnic PSI 
Curs Fotografie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...