VÂLCEA. Accident înfiorător. Băiat străpuns de o țeavă prin picior

Angajații din cadrul ISU Vâlcea au intervenit în această după-amiază a zilei de miercuri, 23 iunie a.c., în orașul Băbeni unde un copil de 12 ani a intrat cu bicicleta într-o țeavă de la un gard, aceasta străpungându-i piciorul.

Pentru salvarea minorului a intervenit o ambulanță SAJ care era în apropiere și un echipaj SMURD de la GI Rm.Vâlcea cu autospecială de descarcerare ușoară.

A fost tăiată țeava și copilul a fost preluat de echipajul SAJ cu medic. După tăierea țevii, aceasta a ieșit din piciorul copilului. Minorul a fost transportat la UPU pentru investigații suplimentare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...