SCANDAL pe traseul centurii ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea! Primăria Dăești dată în judecată de CNADR

Proiectul de infrastructură rutieră pentru varianta de ocolire a municipiului Râmnicu Vâlcea aduce probleme administrației din Dăești. Traseul pentru centura ocolitoare care va trece prin Dăești a primit avize negative de la compartimentul de urbanism al Primăriei comunei Dăești la începutul lunii martie. Drept răsplată, compania de autostrăzi a dat Primăria Dăești în judecată.
”Datorită faptului că susține dorințele cetățenilor din Dăești, există o petiție semnată de peste 100 de cetățeni ai satului Fedeleșoiu, Primăria Dăești a fost acționată în judecată de Compania Națională de Autostrăzi pentru faptul că nu este de acord cu traseul stabilit fără consultarea cetățenilor și a noastră, a primăriei, pe un traseu care contravine tuturor petiționarilor care au semnat acel document și care a fost depus la sediul CNADR, cât și la CJ Vâlcea.
Ne dorim să vină pe teren să aleagă un alt traseu benefic acestei investiții. Primăria Dăești nu este împotrivă, dar ne opunem traseului stabilit doar de dumnealor fără consultarea Primăriei și a oamenilor.
Deși ar fi trebuit să țină cont de refuzul oamenilor și să aleagă un alt traseu, cei de la CNADR nu au mai dat niciun semn de viață, iar la sfârșitul lunii mai ne-am trezit dați în judecată”, susține primarul George Popolan.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...