Hoț din locuințe prins de polițiștii vâlceni

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești și Postului de poliție Berislăvești, județul Vâlcea, au reținut pentru 24 de ore, sun coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, un bărbat din comuna Berislăvești, cercetat pentru furt calificat.

La data de 17 iunie a.c., polițiștii au reținut un bărbat de 62 de ani, bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuința unei persoane, din localitate și că ar fi sustras o sumă de bani.

În fapt, la data de 11 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comună cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din casă 500 de euro și 400 de lei.

În urma investigațiilor, polițiștii au depistat persoana bănuită, la domiciliul acestuia fiind găsiți în urma percheziției efectuate și o parte din bani.

Bărbatul urmează să fie prezentat magistraților, pentru dispunerea măsurilor procedurale.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...