Managerul Antena 3 Vâlcea se alătură echipei CONAF Vâlcea

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde la Vâlcea. Managerul Antena 3 Vâlcea, Sabina Boiștean, s-a alăturat echipei de conducere a Conaf Vâlcea, în calitate de vicepreședinte.

Sucursala CONAF Vâlcea urmărește să unească comunitatea antreprenorilor vâlceni cu restul țării, în vederea unei construcții durabile la nivel național.

"Avem nevoie de oameni precum Sabina în organizatia noastră. Experienta și expertiza Sabinei în domeniul antreprenoriatului se pliază perfect pe ceea ce ne dorim sa facem în cadrul CONAF", a transmis președintele CONAF Valcea, Magda Popescu.

Sabina Boistean s-a alăturat în urma cu mai bine de un an de zile proiectului Antena 3 Valcea și în tot acest timp a dovedit profesionalism și perseverenta. Este licențiată în Drept și are un master în domeniul administrării afacerilor, dobândit în SUA.

"Sunt onorata și accept cu mare deschidere aceasta noua provocare. Susțin antreprenoriatul feminin și cred cu tărie ca prin intermediul Conaf vom reuși sa ajungem la standarde internaționale", susține Sabina Boistean.

Cristina Chiriac, cea care a construit CONAF cu multă dragoste și implicare, este de părere că dialogul rămâne cea mai importantă cale spre progress. ”E important ce se întâmplă la Vâlcea. Construcția unui dialog cu autoritățile și ceilalți actori este vitală pentru dezvoltarea CONAF. Ușile CONAF sunt deschise pentru toți antreprenorii care au ceva important de spus în afaceri, pentru toate companiile care își doresc să susțină un mediu antreprenorial sănătos ”, a spus Cristina Chiriac, care a mai subliniat și obiectivul principal al CONAF și anume acela de susținere a antreprenoriatului feminin și a antreprenoriatului în general.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...