Camion încărcat cu fier vechi, răsturnat pe DN7, Dealul Negru

Angajații din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați să intervină în urmă cu câteva momente, în urma producerii unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut pe DN7, la intersecția cu DJ 73 C (Blidari- Curtea de Argeș).

Un camion încărcat cu fier vechi s-a răsturnat. Traficul rutier este blocat in acest moment.

La fața locului au fost trimise trei echipaje ( o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, și un echipaj de Descarcerare).

O singură persoană a fost rănită ușor, șoferul camionui. După acordarea de îngrijiri medicale preliminare, acesta refuză transportul la spital.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...