FOTO. Misiune de căutare a unui bărbat dispărut la pescuit. Acesta este asistent medical la UPU Secția Ortopedie

Echipele de căutare/salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitate în seara trecută, în jurul orei 19.36, pentru salvarea unei persoane posibil cazută în canalul "de fugă" al lacului de acumulare Stupărei de pe râul Olt.

Acesta plecase la pescuit și stabilise să se întâlnească cu un prieten pe malul lacului.

La sosirea acestuia la locul de întâlnire a constatat că autoturismul era deschis, undițele si țigările se găsesc în apropierea locului de intalnire, însă persoana cu care trebuia să se întâlnească lipsea.

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu scafandrii, o barcă și un echipaj SMURD din cadrul ISU Vâlcea. Căutările s-au făcut până la lăsarea întunericului, din păcate fără niciun rezultat.

Bărbatul dispărut este din Râmnicu Vâlcea, are 56 de ani și este asistent medical la UPU Vâlcea Secția Ortopedie. 

În această dimineață, începând cu ora 08.30 echipajele de intervenție au reluat misiunea folosind o barcă cu motor, o autospecială cu scafandri și un echipoaj SMURD.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...