Clarfon lansează promoția Tehnologie de TOP pentru auzul tău

Stimate pacient,
Din grijă pentru sănătatea urechii tale, echipa Clarfon ţi-a pregătit cele mai bune oferte la protezele auditive auditive, pe care până în momentul actual poate nu ți le-ai permis. Da, auzul tău este important pentru tine și pentru noi! Îți suntem alături! Iar până pe data de 15 iunie avem o mega surpriză pentru tine sau persoanele importante din familia ta.

Dacă ți-ai dorit un aparat auditiv performant, iar bugetul nu ți-a permis acest lucru, acum este momentul ideal să iei în calcul o ofertă senzatională pe care am gândit-o special pentru tine!

Auzul este unul dintre cele mai de preț simțuri din viața noastră. În mod cert, fără să auzim, ne simțim singuri și nefericiți. Nu lăsa ca fericirea ta sau a unei persoane dragi să fie blocată de o sănătate precară a urechii. Vino în cabinetul Clarfon din orașul tău și află cum să îți protejezi auzul cu aparatură de ultimă generație la un preț de excepție.

Este timpul să îţi îmbunătăţeşti auzul cu un aparat auditiv de cea mai înaltă calitate!

Începând cu data de 1 iunie, Clarfon lansează promoția Tehnologie de TOP pentru Auzul Tău!
De acum, poţi beneficia de cele mai performante aparate auditive la preț de excepție.
Este momentul să faci un upgrade tehnologic și din acest motiv am gândit o soluție ideală pentru auzul tău!

Familia fantastică Discover NEXT aduce:
• Cel mai avansat procesor de sunet
• 20 de canale frecvențiale și conectivitate la orice tip de telefon, fără alte accesorii
• Adaptare automată la mediul auditiv

• Calitate naturală a sunetului

Cu această ofertă beneficiezi de cel mai mare discount oferit la un aparat auditiv!

Vino în cabinetele Clarfon și beneficiezi de o reducere extraordinară, de 50% la aparatele din familia Discover NEXT. Iar această reducere nu este tot, poți beneficia și de 10 rate la achiziționarea acestui aparat.

Pentru că ne dorim să fii convins de eficiența aparatului auditiv pe care îl dorești, poți să îl probezi, timp de 7 zile.

Vino acum în Cabinetul Clarfon și poti avea cea mai nouă tehnologie, la prețuri accesibile!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...