FOTO / VIDEO: Grindina a făcut prăpăd în Horezu. VÂLCEA sub cod galben

Cantități mari de grindină au căzut în cursul zilei de astăzi, 11 iunie a.c., în orașul Horezu.

Deși suntem în plină vară, imaginile de la fața locului aduc aminte de iarnă. La Horezu, potopul a ținut aproximativ 20 de minute, suficient pentru ca bucăţile de gheaţă să acopere pământul.

Din imagini se observă un strat destul de consistent de gheaţă, care pe alocuri pare să depăşească 20 de centimetri: „În plină vară, zici că e iarnă”, au comentat localnicii.

Judeţul Vâlcea se află sub o atenţionare tip cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină. Sunt aşteptate precipitaţii de peste 25-30 litri pe metru pătrat şi, izolat, 40 litri pe metru pătrat.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...