VÂLCEA. Reținut pentru că a amenințat și hărțuit două femei și un bărbat

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești, Postului de Poliție Berislăvești și Postului de poliție Sălătrucel au reținut pentru 24 de ore, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, un bărbat cercetat pentru mai multe fapte de hărțuire și amenințare.

Polițiștii au dispus la data de 8 iunie a.c., reținerea unui bărbat de 63 de ani, din comuna Berislăvești, bănuit că ar fi amenințat și hărțuit două femei și un bărbat, încălcând de asemenea și un ordin de protecție emis pe numele uneia dintre femei.

În fapt, în perioada 12-30 mai a.c., persoana bănuită ar fi trimis celor trei mai multe mesaje de amenințare cu moartea, i-ar fi apelat telefonic de mai multe ori și i-ar fi urmărit cu autoturismul pe raza mai multor localități, în ciuda faptului că una dintre victime a obținut de la instanța de judecată un ordin de protecție.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...