RÂMNICU VÂLCEA: Tânăr prins sub influența drogurilor, la volan

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat ieri, 7 iunie a.c., în municipiu, un șofer care ar fi consumat substanțe interzise.

În seara de 7 iunie a.c., polițiștii au oprit pentru control, în Râmnicu Vâlcea, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate, observând că acesta nu purta centura de siguranță.

În urma controlului, a rezultat de asemenea că șoferul nu avea nici poliță de asigurare valabilă pentru autoturismul pe care-l conducea. Bărbatul a fost testat și cu aparatul drug test, rezultând o valoare pozitivă, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, pe numele lui fiind deschis și un dosar penal.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...