FOTO: Incendiu puternic la o societate de producție și comercializare produse alcoolice

FOTO: Incendiu puternic la o societate  de producție și comercializare produse alcoolice Sursa foto: ISU Vâlcea

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați in noaptea trecută, la ora 02.09, în localitatea Popești, sat Meieni, pentru stingerea unui incendiu declanșat la sediul administrativ al unei societăți comerciale cu profil de producție și comercializare produse alcoolice.

La sosirea pompierilor la locul interventiei, flăcările se manifestau generalizat la nivelul pavilionului administrativ (clădire pe structura din lemn și acoperita cu tabla, în suprafață de 100 mp, cu regim de înălțime p+1). Pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.
Arderea se manifesta generalizat, incendiul fiind localizat.

Prin intervenția pompierilor militari, s-au reușit salvarea unei cantități de circa 20 de tone de alcool depozitat in rezervoare de inox, în imediata apropiere a pavilionului administrativ. Intervenția a fost îngreunată de lipsa unei surse de apa, alimentarea autospecialelor fiind făcută în sistem naveta de la un hidrant din rețeaua principala de alimentare cu apă, situata la câteva sute de metri distanta.

După aproximativ 4 ore de la sosirea pompierilor la locul interventiei, incendiul a fost stins. Cercetările preliminare efectuate la locul interventiei arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...