Premierul Florin Cîțu în doliu. Mama lui a încetat din viață

Mama premierului Florin Cîțu a murit vineri, 4 iunie a.c. Premierul și-a anulat programul pentru sâmbătă, când trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour – Superbet Chess Classic România 2021.

Elena Cîțu, mama premierului, suferea de o boală incurabilă.

Florin Cîțu era la Baia Mare când a aflat de tragedie și s-a întors de urgență la București, cu un avion militar.

Agenda premierului anunțată pentru sâmbătă a fost modificată. Potrivit unui comunicat de presă, premierul Florin Cîțu nu va mai participa, sâmbătă, la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour – Superbet Chess Classic România 2021, așa cum a anunțat în cursul zilei de vineri.

Casa părinților premierului Florin Cîțu este în satul Tulei, parte a comunei Golești din județul Vâlcea. Vasile și Elena Cîțu își vedeau rar fiul, mărturisea chiar tatăl acestuia, pentru un post de televiziune. "Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E și așa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilități (…) Vine pe aici mereu, plimbă câinele prin pădure, normal că ține la locurile astea", povestea Vasile Cîțu.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...