VÂLCEA. Taximetriști-pirați, prinși de polițiști

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat în județ pentru prevenirea taximetriei ilegale, aplicând sanțiuni contravenționale de peste 1000 lei.

La data de 03 iunie a.c., polițiștii au acționat în scopul prevenirii și sancționării faptelor de taximetrie ilegală, depistând 3 autoturisme ai căror șoferi nu dețineau autorizații valabile, deși efectuau activități de acest gen.

Astfel, în municipiul Drăgășani au fost identificați 3 conducători auto, care efectuau trasport de persoane pe rutele Lungești- Dragășani, Șușani- Dragășani și Verguleasa- Drăgășani, contra cost.
Totodată, conducători auto au fost sancționați contravențional, le-au fost reținute plăcuțele și certificatele de înmatriculare și le-a fost suspendat dreptul de a conduce vehiculele pe o perioadă de 6 luni.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...