Polițiștii rutieri vâlceni, alături de copii

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Biroul Siguranță Școlară și Biroul Analiza și Prevenirea Criminalității au fost prezenți la mai multe unității de învățământ preșcolare din județ, desfășurând activități de informare și prevenire.

La data de 03 iunie a.c., polițiștii s-au deplasat la mai multe grădinițe, pentru a le explica copiilor regulile elementare de circulație rutieră, realizând cu aceștia mai multe exerciții interactive.

Astfel, polițiștii le-au vorbit celor mici despre semnele de circulație, cum să se asigure la traversarea unei străzi și ce trebuie să facă atunci când sunt pasageri într-un auto sau intr-un mijloc de transport în comun.

Copiii au fost încântați și au participat bucuroși la demonstrațiile polițiștilor.

De asemenea, acțiunile de acest fel vor continua și în perioada următoare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...