AVARIE MAJORĂ! APAVIL întrerupe furnizarea apei potabile la Goranu

AVARIE MAJORĂ! APAVIL întrerupe furnizarea apei potabile la Goranu FOTO arhivă.
Ca urmare a unei avarii majore pe conducta de transport a apei potabile din PAFSIN DN600, pe str. Calea București - zona Energomontaj, Rm. Vâlcea, începând cu data de 04 iunie a.c., ora 08:30, a fost sistată furnizarea apei potabile pe străzile: Straubing (de la intersecția cu strada Fețeni până la intersecția cu str. Pajiștei), Kalamata, Săliștea Nouă, Irina Satchi, Intrarea Islazului, Intrarea Stăncioiului, Valea Dumitranei, Pajiștei, Fețeni și cartier Fețeni. Funcție de complexitatea și durata lucrărilor de remediere, există posibilitatea ca la reluarea furnizării apei potabile pe conducta PAFSIN/OL/PEHD - DN600mm, calitatea apei să fie influențată atât în zonele mai sus precizate, cât și în com. Budești (Barza, Racovița, Ruda, Aninoasa) și com. Mihăești (Arsanca și Măgura).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în toate zonele afectate. Deoarece la punerea în funcțiune a sistemului, calitatea apei va fi influențată atât în zonele de intervenție cât și în cele adiacente, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele de intervenție ale Apavil SA vor face eforturi susținute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...