VESTE BUNĂ! Vâlcea, printre județele care nu au raportat niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Capitala şi toate judeţele ţării rămân în scenariul verde din punct de vedere al infectărilor cu SARS-CoV-2, cea mai mare incidenţă la mia de locuitori fiind în Alba - 0,48, informează, joi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În Bucureşti continuă scăderea ratei de infectare, cu o incidenţă de 0,29 cazuri la mia de locuitori, faţă de 0,31 în ziua anterioară. Cea mai mică rată de incidenţă din ţară este în judeţul Gorj, respectiv 0,08 cazuri la mia de locuitori.

Conform GCS, cinci judeţe şi Capitala au avut minimum 10 cazuri nou confirmate de COVID-19 faţă de ultima raportare, respectiv Bucureşti - 16, Cluj - 10, Argeş - 10, Bacău - 10, Bihor - 10, Dolj - 10.

Judeţele Călăraşi, Brăila, Galaţi, Olt, Vâlcea, Tulcea nu au raportat niciun caz nou.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 196 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...