VÂLCEA. Administratorul unei firme de colectat fier vechi, băgat după gratii pentru evaziune

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri au pus în executare un mandat de arestare, emis de Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat de 40 de ani, condamnat pentru evaziune fiscală.

La data de 2 iunie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, față de un bărbat din Râmnicu Vâlcea, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, pentru evaziune fiscală.

În fapt, în perioada 2012-2014, cel în cauză, administrator al unei societăți comerciale, nu a evidențiat în actele contabile sau în alte documente legale, toate actele de comerț efectuate, respectiv toate operațiunile de livrare a deșeurilor de fier vechi.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...