Magazinele DIANA - BEST INDEPENDENT RETAILER, Muntenia

31 Mai 2021

Progresiv Awards, competiția adevăratelor valori din piața FMCG românească, și-a anunțat finaliștii ediției din 2021, la cele 14 categorii de premii. Aceștia au fost selectați de către Juriul Progresiv Awards, dintr-un total de 300 nominalizări și auto-nominalizări venite din piață.

Rețeaua de Magazine DIANA, din Vâlcea, a obținut premiul pentru BEST INDEPENDENT RETAILER, Muntenia, decernat în cadrul Galei Progresiv Awards 2021 - competiție care își propune să evidențieze oamenii, organizațiile, brandurile și proiectele de succes din piața de profil.

Finaliștii competiției sunt aleși în urma unei analize a performanțelor de business atinse pe parcursul anului 2020, iar câștigătorii sunt desemnați prin votul a 10.000 de manageri din retailul alimentar, industria bunurilor de larg consum și domenii conexe.

"Mulțumim clienților și partenerilor pentru încredere, suport și voturi. Mulțumim de asemenea întregii echipei Magazine DIANA pentru profesionalism, angajament, responsabilitate și munca depusă în fiecare zi!" au transmis reprezentanții magazinelor Diana.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...