VIDEO. Percheziții, la Dăești, într-un dosar de infracțiuni silvice

În dimineața zilei de 28 mai a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică au efectuat o percheziție domiciliară, în comuna Dăești, în baza unui mandat de percheziției domiciliară emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

În vederea completării cercetărilor, în această dimineață, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, jandarmii și specialiștii Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea au descins la locuința unui bărbat de 47 de ani, din comuna Dăești, acesta fiind cercetat într-o cauză penală ce vizează infracțiuni silvice, prejudiciul fiind de peste 18.000 lei.

De la locuința vizată a fost ridicat un motoferăstrău cât și material lemnos.

În această cauză cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Activitățile au beneficiat și de sprijinul Direcției Silvice Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...