FOTO. Câine salvat de Poliția animalelor

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor acționează în permanență pentru salvarea animalelor care se află în situații de risc sau în primejdii reale, aceștia au reușit în cele câteva luni de zile de la înființare să salveze mai multe animale în suferință.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, șeful Biroului pentru Protecția Animalelor, subcomisar de poliție Florian Verzescu, a observat, în curtea sediului, un câine care prezenta o rană deschisă destul de gravă. Împreună cu colegii săi a luat legătura cu Asociația "Save Dogs Vâlcea",căreia i-au predat câinele pentru a-i oferi îngrijiri de specialitate.

În urma unei intervenții chirurgicale, piciorul afectat i-a fost amputat, dar starea cățelușei este bună.

Ulterior, cățelușa a fost adoptată de agentul de poliție Florin Barb din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, aflându-se acum într-un cămin iubitor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...