AȚI VĂZUT-O? Minoră dispărută de acasă

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru identificarea unei minore de 15 ani, plecată de la domiciliu în noaptea de 25/26 mai a.c..

La data de 26 mai a.c., polițiștii Postului de poliție Racovița au fost sesizați de un bărbat din comună, cu privire la faptul că fiica sa, ȘELARU Carmen VASILICA, născută la data de 4 mai 2006, a plecat de acasă, în cursul nopții și nu s-a mai întors.

Fata nu are semne particulare, are părul negru, lung, ten creol, ochi mari, căprui și constituție atletică. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la momentul dispariției.

Există informații că minora s-ar afla pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...