ANNABELLA, premiată la GALA WOMEN IN ECONOMY a CONAF

25 Mai 2021
Dorina Mutu, directorul general al firmei Annabella a urcat pe scena Teatrului Național din București pentru a fi premiată în cadrul Galei WOMEN IN ECONOMY a CONAF, primul eveniment fizic, după un an de pandemie, care a avut loc în data de 19 mai a.c.
Premiul ”Cornul Abundenței” a fost înmânat de către directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.
”Conduce cea mai puternică afacere antreprenorială din retail-ul alimentar vâlcean.
Cu un număr de 90 de unităţi, lanțul său de magazine are o istorie de mai bine de 25 de ani, continuându-și expansiunea la nivel național, rămânând în continuare o afacere 100% românească.
S-a confruntat de-a lungul timpului cu o mulțime de provocări, care nu au făcut decât să o mobilizeze să rămână și mai tare pe poziție” a spus Horia Grigorescu.
Dorina Mutu, vicepreședinte CONAF Vâlcea, a salutat curajul organizatorilor de a desfășura un asemenea eveniment cu prezență fizică și a declarat că acest premiu o onorează. ”Peste 70% dintre angajații mei sunt femei. Sunt onorată că mă aflu astăzi aici, în această companie selectă și dedic acest premiu, tuturor celor care fac ca Annabella să fie cea mai puternică afacere antreprenorială din retailul alimentar”, a spus Dorina Mutu.
Cristina Chiriac, președintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin CONAF: ”În cadrul Galei Conaf, am premiat excelența a 20 de femei de afaceri de succes din România. În domeniul retaiulul alimentar, Annabella este vârf de lance și apreciez forța și tenacitatea Dorinei Mutu de a rezista pe o piața care îți crează zilnic noi provocări”.
Gala Women in Economy a devenit deja un eveniment cu tradiție în mediul de afaceri din România. Anul acesta, Cristina Chiriac și echipa de organizare din cadrul CONAF au premiat excelența, oferind 20 de premii unor doamne care au reușit în afaceri și au spart tiparele mediului de businnes românesc.
La Gală au participat și personalități de marcă din mediul politic și economic: Prima femeie Președintă a Senatului, Anca Dragu, Președintele CamereiDeputaților, Ludovic Orban, Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Raluca Turcan, Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, Excelența sa Doamna Ambasador a Estonia la București, Ingrid Krassel Vinciguerra alături de personalități din mediul academic, al organizațiilor non profit, companii naționale și multinaționale, antreprenori de renume național și internațional, reprezentanți ai presei locale și naționale.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...