NEWS ALERT. Două persoane au decedat în urma exploziei unui cazan, în Căzănești, Râmnicu Vâlcea

NEWS ALERT. Două persoane au decedat în urma exploziei unui cazan, în Căzănești, Râmnicu Vâlcea Sursa foto: ISU Vâlcea

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați să intervină la ora 09.23, în cartierul Căzănești din Râmnicu Vâlcea, în urma producerii unei explozii, soldată cu trei victime la un agent economic cu profil de colectare a uleiului uzat.

Ajunși la fața locului, membrii echipajelor de intervenție au constatat că, în urma deflagrației, din păcate, două persoane în vârstă de 57 și respectiv 53 de ani au decedat pe loc și încă o persoană a fost rănită ușor.

Persoana rănită (fiul uneia dintre persoanele decedate) a primit îngrijiri medicale preliminare la locul intervenției din partea echipajelor SMURD și SAJ după care a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

La fața locului se derulează o anchetă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc deflagrația.

Menționăm că, deși se află în aceiași curte, fabrica de pavele Wise nu are nici o legătură cu unitatea de colectare a uleiului uzat.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...