Daniela Oteșanu: "Cifrele dau dureri de cap guvernanților"

17 Mai 2021

"Ambiguitățile referitoare la raportarea morților COVID continuă. Sunt diferențe foarte mari între raportările oficiale și realitatea consemnată în spitale, după cum arată chiar datele prezentate de ministrul Sănătății. Puterea actuală a ascuns cifre și a mințit populația pentru ca alegerile să fie atunci când doreau ei iar lucrurile să se întâmple conform unor scenarii minuțios realizate.

Din cele 4 tipuri de raportări ale deceselor COVID, în niciuna dintre ele cifrele nu se potrivesc. Deși propunerea PSD de înființare a unei comisii de anchetă pe această temă importantă și sensibilă nu a fost aprobată, motivul fiind acela că se așteaptă raportul Ministerului Sănătății care "ne va lumina", datele certe și adevărul nu mai pot sta prea mult prin sertare.

Luni, 17 Mai, va veni în Camera Deputaților doamna ministru Mihăilă. Sunt convinsă că nu sunt singura persoană interesată de ce ne va "însăila" și de data aceasta" a transmis deputatul PSD de Vâlcea, Daniela Oteșanu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...