NEWS ALERT: Au apărut investorii în parcul industrial de la Drăgășani

13 Mai 2021
Construit în urmă cu 8 ani de zile și gândit a fi ca o oportunitate de promovare a cooperării în materie de dezvoltare locală şi pentru crearea a sute de locuri de muncă pentru comunitatea din Drăgăşani, parcul industrial din Drăgășani devine în sfârșit funcțional.
Un alt mare avantaj pentru autorităţile locale este şi acela că parcurile industriale vor permite identificarea şi aplicarea unor soluţii creative în promovarea efectivă a noi activităţi economice şi de producţie, toate avându-i ca destinatari finali pe cetăţeni.
De acum, se poate spune că parcul industrial Drăgășani poate deveni o adevărată platformă de afaceri pentru că au apărut primii trei investori, care au semnat deja contracte ferme.
”După 8 ani de zile, sunt primii investitori care au semnat deja cereri clare de a intra efectiv în parc. Este vorba despre un investitor de la Râmnicu Vâlcea care o să îmbutelieze miere, un alt investitor se va ocupa de anumite agregate și mai este încă unul care vrea să facă o expoziție cu vânzare de gresie și faianță.
Deja li s-au stabilit parcelele pentru construirea de hale și clădiri, urmează să mai vină încă trei investitori, care și-au declarat intenția de a accesa, urmează să le facem intabularea terenurilor.
Așadar, există contracte ferme pentru acest parc industrial. Utilitățile sunt trase la marginea parcului, apă, curent, gaze. Am prins deja în proiectul de anul acesta amenajarea căilor de acces. Este important să le asigurăm și căi de acces”, susține viceprimarul Adrian Zăuleț.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...