DIGITALIZARE: Elevii din Orlești vor avea tablete!

Prin Programul Operațional Competitivitate 2014 - 2020 - Axa prioritară 2, Primăria Orlești a primit finanțare în cadrul apelului de proiectule ”Îmbunătățirea conținutului digital și a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație, e-incluziune, e-sănătate și e-cultură”.
Astfel, primarul comunei Orlești, Constantin Cârstina, a primit vestea bună și anume faptul că proiectul ”Achiziție de echipamente de tipul tabletelor școlare, precum și a altor echipamente electronice pentru Școala Gimnazială din comuna Orlești” a fost admis în etapa de verificare a conformității administrative și a eligibilității.
Prin acest proiect, Școala Gimnazială din Orlești va fi dotată cu 133 de tablete, 22 de laptopuri, 9 camere web conferință, 9 proiectoare, 9 ecrane de protecție, 9 table interactive, 3 router wireless și 3 tablete grafice. Valoarea proiectului se ridică la 421.952 de lei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...