Incendiu la o gospodărie din Bujoreni. Proprietarului a suferit arsuri pe față

Incendiu la o gospodărie din Bujoreni. Proprietarului a suferit arsuri pe față Foto arhivă

În data de 11.05.2021, la ora 14.48, pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu, produs într-o gospodărie din comuna Bujoreni, sat Gura Văii.

Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă și spumă, în sprijinul acestora fiind solicitați și membrii SVSU Bujoreni.La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o anexă gospodărească, iar până la stingerea flăcărilor au ars: o anexă gospodărească pe aproximativ 20 mp și un adăpost de păsări în suprafață de 15 mp.

În timpul intervenției, proprietarul a suferit arsuri la nivelul feței, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale preliminare de la membrii echipajului SAJ. Acesta a refuzat ulterior transportul la spital.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurt circuit la instalația de alimentare cu energie electrică.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...