FOTO: Percheziții la o persoană bănuită de braconaj cinegetic

Polițiștii Biroului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, cercetat pentru braconaj cinegetic.

La data de 11 mai a.c., în urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliul unui bărbat de 54 de ani, din comuna Lăpușata. De la locuința vizată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 4 cartușe de vânătoare calibru 12, 4 capcane neautorizate tip laț și 3 trofee de cervidee.

Din verificări a reieșit că acesta ar fi braconat în pădurile din comuna Lăpușata,prin amplasarea de capcane (laț). Cercetările continuă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...