Căutat în Italia pentru jaf armat, a fost prins după 8 ani, la Drăgășani

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri și cei din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au pus în executare un mandat european de arestare, față de un bărbat din Drăgășani, județul Vâlcea.

La data de 9 mai a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de arestare, față de un bărbat de 30 de ani, condamnat de autoritățile judiciare din Italia, pentru comiterea infracțiunii de jaf armat sau organizat.

În fapt, la data de 10 februarie 2014, tânărul a intrat prin efracție într-o societate auto din localitatea Trieste, Italia, cu scopul de a sustrage bunuri, fiind însă oprit de sosirea forțelor de ordine.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș.

La acțiune au participat și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...