Magazinele DIANA, la 30 de ani: De ziua noastră, dăruim! Mii de premii pentru clienții fideli

07 Mai 2021
Magazinele DIANA sărbătoresc 30 de ani de lucruri bine facute răsplătind fidelitatea clienților cu mii de premii.

Am împlinit 30 de ani. 30 de ani în care toate proiectele noastre s-au dezvoltat pe un tipar conturat pe principiile care ne definesc: calitate, respect, încredere. După o călătorie punctată de provocări dar și de mult mai multe satisfacții, am ajuns la vârsta la care avem experiența necesară pentru a face lucruri de calitate, dar suntem și suficient de tineri pentru a ne adapta, a crește si a inova permanent.
Am început anul în forță, bifând deja trei deschideri de magazine noi în doar patru luni. Rețeaua de retail DIANA este prezentă pe piața locală în 6 județe, cu 65 de magazine, o suprafață totală de vânzare de peste 11.000 de mp și o sortimentație care depășește 10.000 de produse alimentare și nealimentare.
Ne propunem să continuăm călătoria în dinamica ultimilor ani și să atingem un portofoliu de 100 de magazine.
Sărbătorim 30 de ani lângă clienții noștri, dăruind. Între 10 mai și 18 iulie, cumpărăturile în oricare dintre magazinele DIANA îți pot aduce unul dintre cele 5000 de premii instant și cele peste 400 premii puse în joc la tombola aniversară – 30 de televizoare Smart Alliew, 30 de boxe portabile JBL, 30 de aparate Tchibo Cafissimo + 240 capsule, 15 laptopuri Gaming Lenovo, 15 telefoane mobile Apple iPhone 12 și 300 de tocătoare din lemn. Si, cu putin noroc, marele premiu al campaniei - un Volkswagen T-Roc.
Toate detaliile și regulamentul campaniei sunt disponibile în magazinele fizice DIANA și pehttps://www.magazinediana.ro/ .
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...