FOTO: Incendiu de deșeuri în Frâncești

FOTO: Incendiu de deșeuri în Frâncești Sursa foto: ISU Vâlcea

În data de 06.05.2021, la ora 21.12, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la deșeuri în localitatea Frâncești, sat Coșani.

Până la stingerea incendiului, au ars deșeuri (material plastic, cauciuc) depozitate pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp.

Incendiul a fost stins în cooperare cu comitetul local pentru situații de urgență al localității Frâncești, care a intervenit cu un utilaj. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este utilizarea unei surse de aprindere pentru generarea incendiului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...