TIR în flăcări pe strada Barajului, din Râmnicu Vâlcea

TIR în flăcări pe strada Barajului, din Râmnicu Vâlcea Foto arhivă.

În data de 04.05.2021, la ora 17.53, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autotren în municipiul Rm. Vâlcea, str. Barajului.

Până la stingerea incendiului, au ars: componentele combustibile din partea stângă a punții spate, de la un cap tractor autotren. De asemenea, au fost degradate ferodourile și plăcuțele de frână. Incendiul a fost stins în circa 15 minute.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este efectul termic al frecării din cauza problemelor la sistemul de rulare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...