AȚI VĂZUT-O? Minoră în vârstă de 14 ani, dispărută de acasă

UPDATE: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au depistat minoră de 14 ani, la data de 4 mai a.c., în municipiul Pitești. Aceasta a fost redată în siguranță familiei. Pe parcursul plecării, nu a fost victima niciunei infracțiuni.

*******

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru identificarea unei minore de 14 ani, care a plecat de la domiciliu la data de 4 mai a.c. și nu a revenit până la acest moment.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au fost anunțați de o femeie din comuna Roești, sat Ciocâltei cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 04 mai, fiica sa, STANCU-MORARIU BIANCA GEORGIANA, a plecat de la domiciliu și nu a revenit până în acest moment.

Fata are 160 cm înălțime, 60 de kilograme, păr șaten lung și ondulat, ochi căprui, ten deschis.

Cei care au informații, sunt rugați sa apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...