Părintele Daniil, cel mai apreciat și iubit duhovnic de la Mănăstirea Frăsinei, s-a dus la Domnul

Veste tristă pentru credincioși după trecerea în neființă a unuia dintre cei mai iubiți duhovnici, părintele Daniil de la Mănăstirea Frăsinei. Acesta s-a stins sâmbătă, 1 mai, la orele prânzului, în timp ce se afla în biserica pentru femei, pentru a spovedi enoriaşele. Vestea morții părintelui ieromonah Daniil a fost transmisă de către un coleg de-al său, pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 61 de ani, părintele Daniil era unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați duhivnici. Vestea tristă a fost transmisă de un coleg de-al părintele, informând credincioșii de cele întâmplate.

”În Sâmbăta Mare o veste extrem de tristă şi cutremurătoare. Plâng cerurile la Frăsinei. Bunul şi milostivul Dumnezeu a decis că este nevoie, în ceata îngerilor de Ieromonahul Părinte Daniel de la Sfânta Mănăstire Frăsinei. Azi (1 mai- n.r.) ne-a părăsit din această lume zbuciumată. Suntem din păcate mult mai săraci, prin mutarea sa la cele veşnice. Rugăm pe prea bunul şi milostivul Dumnezeu să îl odihnească în pace cu dreptii, să îl primească în împărăţia cerurilor, să îl numere în sânul lui Avram! Veşnică lui pomenire din neam în neam, în vecii vecilor, Amin!”, e mesajul postat de preot.

Preotul Daniil va fi înmormântat astăzi, după Sf. Liturghie, în jurul orei 12:00, la cimitirul Schitului Vechi, la Mănăstirea Frăsinei.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...