FOTO. Accident mortal la Călimănești, în seara de Înviere

Un șofer ce se deplasa în seara zilei de 1 mai, pe DN7 km 191+900, pe raza localității Călimănești, a accidentat mortal un pieton.

Din primele cercetări la fața locului se pare că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Râmnicu Vâlcea – Sibiu, șoferul ar fi acroșat un pieton care era angajat în traversarea drumului, potrivit Inspectoratului de Poliție Vâlcea.


În urma impactului a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto nu a consumat alcool.

„DN 7 km 196+700, pe raza localității Călimănești, direcția Râmnicu Vâlcea-Sibiu, conducătorul unui autoturism este surprins de un pieton dinspre dreapta spre stânga direcției sale de deplasare, îl lovește cu partea fata și îl proiectează pe partea carosabilă”, informează polițiștii vâlceni.

Victima este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Bacău.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...