S-a deschis noul showroom și service Toyota în Râmnicu Vâlcea

28 Apr 2021

Toyota și Nurvil anunță încheierea unui parteneriat pentru reprezentarea mărcii nipone. Toyota este reprezentată în județul Vâlcea și nu numai de către compania Autovil, parte a Grupului Nurvil, prin showroom-ul și service-ul deschise din 12 aprilie 2021 în Râmnicu Vâlcea, str. Ștrandului nr. 56 (lângă Nurvil Audi). Denumirea comercială sub care funcționează noul dealer este Toyota Vâlcea Est.

O echipă dedicată de profesioniști în vânzări, întreținere și reparații auto este pregătită de către producătorul nipon pentru a oferi servicii și automobile de calitate superioară clienților.
Arhitectura modernă a showroom-ului Toyota Vâlcea Est pune în valoare designul unic al automobilelor Toyota. Echipa de vânzători oferă servicii de calitate clienților, respectând standardele de calitate pe tot parcursul procesului de vânzare și livrare a automobilelor Toyota.
Service-ul dotat modern al Toyota Vâlcea Est este locul în care echipa de tehnicieni bine pregătiți efectuează cu succes toată gama de operații de întreținere și reparații la automobilele Toyota.
Misiunea Toyota în Europa și în România: cu pasiune și inovație facem complexul simplu și dificilul posibil. Împreună, facem diferența în viața clienților și a partenerilor noștri de afaceri, pentru a fi recompensați cu un zâmbet.

Grupul Nurvil s-a făcut cunoscut în lumea auto ca reprezentant al mărcilor Volkswagen, Audi, Seat, Volkswagen Vehicule Comerciale, Das WeltAuto, Škoda Service în județele Vâlcea și Gorj.
Toyota este promotorul propulsiei hibrid, care îmbină propulsia electrică și pe cea clasică, pentru un condus ecologic fără compromisuri în ceea ce privește performanța. Peste 15 milioane de automobile hibride Toyota au fost vândute de la debutul modelului Prius, în 1997. Toyota are 9 fabrici și un centru de design în Europa.

Vă așteptăm la Toyota Vâlcea Est, str. Ștrandului nr. 56 (lângă Nurvil Audi). Tel.: 0350 800 800. Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Pentru cereri de informații, drive-test și materiale suplimentare, vă rugăm să vă adresați domnului Adrian Enache, Specialist Marketing, telefon 0758 059 463, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...