VÂLCEA. Tată și fiu, reținuți pentru tâlhărie calificată

La data de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 48, respectiv 17 ani, tată și fiu, din comuna Ionești, aceștia fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe.

La data de 24 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie de 68 de ani, din comuna Ionești, cu privire la faptul că fostul concubin împreună cu fiul acestuia au intrat fără acordul ei în gospodărie și i-au sustras un motoferăstrău. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cei doi ar fi pătruns în curtea femeii, fără acordul acesteia, ar fi amenințat-o și agresat-o fizic, după care i-ar fi sustras un motoferăstrău dintr-o magazie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor, iar în urma probatoriului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria, au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lovirea sau alte violențe. La data de 26 aprilie a.c., cei doi o să fie prezentați magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...