Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, contraziceri cu ministrul Muncii, Raluca Turcan: „Noi am dat banii. Doamna ministru nu are dreptate!”

Întrebată, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Râmnicu Vâlcea, despre declarațiile președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, potrivit cărora Guvernul a alocat, în bugetul pe anul 2021, mai puțin de jumătate din fondurile necesare pentru protecția socială din județul Vâlcea, Raluca Turcan, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, a declarat că nu are cunoștință despre declarația președintelui CJ Vâlcea și că anul acesta este primul în care cheltuielile de asistență socială au fost suportate la procentul legal prevăzut, și anume, la 90%.

Constantin Rădulescu: "Noi am dat banii. Doamna ministru nu are dreptate!"

În replică, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, spune că cifrele contrazic declarațiile făcute de doamna ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan:

„Guvernul ne-a dat 45 milioane lei din necesarul de 110 milioane lei, care înseamnă hrană, cazare, bugetul de funcționare al DGASPC, nici 50% din suma alocată anual. Diferența a fost alocată prin buget, de către CJ Vâlcea. Chiar în urmă cu două zile, a fost aprobat bugetul județului Vâlcea. Cifrele arată adevărul și simpla lor consultare poate demonstra că doamna ministru nu are dreptate. Să sperăm că, până la sfârșitul anului, această situație va fi reglată”- Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...