VÂLCEA: Piroman băgat după gratii

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Postului de Poliție Alunu au pus în executare un mandat de arestare, emis de Judecătoria Novaci, față de o persoană din comuna Alunu.

La data de 21 aprilie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, față de un bărbat de 54 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 8 luni, pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În fapt, în noaptea de 29 septembrie 2019, bărbatul s-a dus la locuința unei persoane din comuna Alimpești, județul Gorj, a urcat în podul gospodăriei, unde a împrăștiat o substanța inflamabilă și a dat foc furajului depozitat în acel loc, producând o pagubă de aproximativ 20.000 de lei.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Gorj.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...