Vino la Clarfon şi testează auzul copilului tău

Copilul este cea mai mare bucurie în viața unui părinte. Din acest motiv, fiecare părinte face tot ce poate pentru a-l proteja cât mai bine. În general, starea de sănătate a unui copil este mai greu de identificat. Este foarte important ca protecția pe care copilul o primește să nu fie doar pe plan material ci și pe planul sănătății.

Conform studiilor de specialitate, la nivel global, 34 de milioane de copii suferă de deficiențe auditive. 60% dintre copiii hipoacuzici prezintă cauze care pot fi prevenite. 1.1 miliarde de tineri (12-35 de ani) prezintă risc de pierdere a auzului ca urmare a expunerii la zgomote puternice.

În cele mai multe cazuri, deficiențele de auz ale copiilor sunt remarcate mai ușor în colectiv. De obicei, cadrul didactic se află printre primele persoane care semnalează un comportament ușor diferit al copilului. Acesta încearcă să se izoleze din motive lesne de înțeles, aude cu dificultate ce spun cei din jurul său.

Audioproteziștii Clarfon au răbdarea necesară și cunoştinţele de a corecta deficientele la nivelul urechii cu care un copil se poate confrunta. Clarfon te ajută să protejezi auzul copilului tău cu sfaturi utile şi tehnologie de ultimă generație.

Clarfon prezintă o inovație: noul dispozitiv BHM Contact Forte. Aparatul auditiv Contact Forte poate fi purtat în orice condiții, în aer liber, la joacă, chiar în momentul în care sunt practicate activități sportive, deoarece este rezistent la transpirație, murdărie și la apă. Poate fi legat de dispozitive electronice prin Bluetooth, având un spectru de frecvenţă larg.
Aparatul auditiv BHM Contact Forte  usor de utilizat de copii şi are următoarele caracteristici:
- Libertate deplină de mișcare;
- All-in-one într-o singură carcasă (fără cabluri externe), oferind astfel o manipulare ușoară
- Rezistent la apă
- Frecvență mare de transmisie
- Conexiune wireless prin Bluetooth
- Poate fi purtat atât de adulţi cât şi de copii

Indiferent de vârstă, aparatul BHM funcționează în aceeași manieră. Bebelușii și copiii mici vor beneficia de Contact Forte la fel de mult ca adulții. Auzul este un stimul cu valoare în dezvoltarea lingvistică a copilului, ulterior în dezvoltarea socială.

Auzul copilului tău este prioritatea Clarfon. Când ai testat ultima dată auzul copilului tău?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...