Eliberează-te de stres, la Casa Românească!

16 Apr 2021
Cele mai frecvente cauze ale apariției stresului sunt munca în exces și lipsa de odihnă și somn. Trăim într-o lume agitată și constant aflată într-o stare de alertă. Totuși, noi îți oferim o soluție ca să te eliberezi de stres într-un loc liniștit și primitor, cu oameni care abia așteaptă să fie părtași la starea de bine a oaspeților. Casă Românească din Călimănești, județul Vâlcea.
Lasă-te surprins de savoarea și prospețimea preparatelor restaurantului Casa Românească, de confortul camerelor și de atingerea apei termale.
Frecvent, sunt dezinfectate cu minuțiozitate suprafețele pentru ca dumneavoastră să fiți în siguranță și să vă reîntoarceți cu încredere.
Detalii oferte: Casa Românească
● Recepție: 0786.720.720
● Restaurant: 0757.720.722
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...