VÂLCEA. Bătrân de 76 de ani, bătut cu bâta. Agresorul a fost reținut

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești, Postului de Poliție Berislăvești și Postului de poliție Sălătrucel, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi au reținut pentru 24 de ore, un bărbat din comuna Sălătrucel.

Polițiștii au reținut un bărbat de 41 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă comisă la data de 9 aprilie a.c..

În fapt, persoana bănuită s-ar fi întâlnit în cursul după-amiezii cu victima, un bărbat de 76 de ani, pe drumul public, în Sălătrucel, lovindu-l pe acesta de mai multe ori cu o bâtă, pe fondul unor neînțelegeri anterioare.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, la data de 15 aprilie, s-a dispus reținerea persoanei bănuite, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...