FOTO: Taxi pirat, imobilizat de polițiștii vâlceni

FOTO: Taxi pirat, imobilizat de polițiștii vâlceni Sursa foto: IPJ Vâlcea

Polițiștii Biroului Rutier au depistat un taxi pirat, în Râmnicu Vâlcea, fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului.

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii au oprit în trafic, un conducător auto, care efectua servicii taxi, pe ruta Muereasca- Râmnicu Vâlcea, în mod ilegal. Bărbatul a fost sancționat contravențional, fiind dispusă și suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului.

Bărbatul nu este la prima faptă de genul, în decurs de o lună a mai fost depistat cu un alt autoturism, în timp ce efectua servicii de taxi, acesta fiind sancționat de polițiștii și i-a fost suspendat dreptul de utilizare a autoturismului.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...