AVEM cu ce ne MÂNDRI! Doi elevi vâlceni vor reprezenta România la Campionatul Mondial, respectiv Campionatul European de șah clasic

aIn perioada 06 – 15.04.2021 in statiunea Mamaia s-au desfasurat Campionatele Nationale de Juniori la sah (grupele 14, 16, 18 si 20 ani), conform programului Federatiei Romane de Sah.

Sportivii valceni, legitimati la A.C.S. Jocul de Sah Ramnicu Valcea, au avut o evolutie remarcabila reusind sa cucereasca 3 medalii:

- Medalie de aur (campioana nationala) – Batagan Ilinca Petra – fete 16 ani (C.N. Mircea cel Batran)

- Medalia de bronz – Batagan Ilinca Petra – fete 16 ani – proba de blitz

- Medalie de argint (vicecampion national) – Balan Bogdan – baieti 18 ani (C.N. Alexandru Lahovari)

Cei doi elevi valceni vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial, respectiv Campionatul European de sah clasic, la categoriile lor de varsta.

Alaturi de liderul autoritar (juniori + seniori) al sahului national, elevul Deac Bogdan (C.N. Mircea cel Batran), la Ramnicu Valcea se consolideaza un nucleu puternic de jucatori de sah la juniori, cu performante deosebite. 

In situatia in care activitatea sportiva a fost oprita, iar pregatirea s-a desfasurat in conditii speciale, dorim sa felicitam atat sportivii, dar si pe care i-au ajutat sa atinga aceste performante. Mult succes pe mai departe!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...